Guds änglar väcker dig hela tiden

posted in: Swedish | 0
Share this:
Guds änglar väcker dig hela tiden
Guds änglar väcker människor på natten av en eller annan anledning, men många är inte medvetna om detta.

 

 

Makko Musagara

 

Guds änglar väcker dig hela tiden.

Kära läsare, Guds änglar väcker människor på natten av en eller annan anledning, men många är inte medvetna om det. I den här artikeln visar jag dig varför Guds änglar fortsätter att väcka dig på natten.

När du vaknar vid vissa tider på natten.

Om du upptäcker att du regelbundet vaknar vid vissa tider på natten, vet du säkert att Gud Fadern kallar dig för ett gudomligt uppdrag. Guds änglar väcker dig för att be för ditt gudomliga kall. Be som genast.

När du vaknar vilken timme som helst på natten.

Om du upptäcker att du vaknar vilken timme som helst på natten, vet då att Gud vill att du ska be för ditt liv. Börja be så snart som möjligt.

Angrepp av demoner.

Guds änglar kan se dig bli attackerad av demoniska krafter. De väcker dig så att du ber för att övervinna dessa attacker. Be omedelbart.

Att be för andra människor.

Ibland väcker Guds änglar dig för att be för en annan person som kan ställas inför fara eller svårigheter. Detta händer vanligtvis när du vaknar efter en dålig dröm om en person du kanske känner.

 

Guds änglar kan väcka dig för att be för en annan person.

 

 

Nödkommunikation.

Ibland väcker Guds änglar dig för att få ett nödmeddelande eller nyheter. Jag minns att jag en gång vaknade plötsligt runt 03:00 på morgonen. När jag satt på min säng och undrade vad jag skulle göra hörde jag ett sms ringa från min telefon. När jag läste den insåg jag att jag hade en viktig uppgift att göra den dagen.

Änglar kan varna dig för fara.

Ibland väcker Guds änglar dig när Gud inser att ditt liv är i fara. Be omedelbart. Kontrollera om det finns tecken på fara. Om du har bett kommer Guds änglar att kämpa för dig.

Att läsa Guds skrivna ord.

Gud kan väcka dig för att han vill tala till dig genom sitt skrivna ord. Håll alltid Bibeln vid din säng för detta ändamål.

 

 

 

 

 

Och inled oss icke i frestelse.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share this: